Här publicerar vi våra lediga tjänster

Hittar du inget just nu som passar dig?
Håll utkik här på sidan eller skicka oss en spontanansökan. Kanske är det just dig som vi behöver!

Ledig tjänst: Systemtekniker Digital Workplace

Om rollen

Hos oss får du arbeta med den senaste teknikutvecklingen och du ges chansen att fördjupa dig inom spännande områden. Du får vara med och driva och påverka utvecklingen av en spännande och växande miljö som ligger i framkant. Arbetet som Systemtekniker Digital Workplace sker både självständigt och i grupp som är en del av infrastrukturavdelningen.

Fokus ligger på Microsofts produkter och lösningar. Grupperingen där du ingår har tre primära områden: applikationspaketering, hantering av klientplattform (deployment, hårdvarucertifiering, OS-konfiguration mm) samt ansvarig för deras MDM-plattform Intune. Du kommer arbeta med att underhålla, övervaka och utveckla klientplattformen. Det innebär versionsuppdatering, konfiguration, patchning och hantering av Windows på deras ca 6500 klientdatorer. En annan del av arbetet är paketering av applikationer till Windowsplattformen. Du hanterar även ärenden i tredje linjen för ärenden som kommer in via deras ServiceDesk. Du kommer även ha kontakt med förvaltare, användare och leverantörer.

Ditt arbete i Intune innebär konfiguration och utveckling av miljön för deras mobila enheter. Möjlighet att ingå i deras säkerhetsgrupp där de arbetar med omvärldsbevakning vad gäller IT-säkerhet samt kontinuerligt arbete med att säkra upp miljön.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete inom IT och ett genuint IT-intresse. För att trivas i rollen som Systemtekniker Digital Workplace krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du som person är engagerad och ansvarstagande, du vill konstant utveckla och förbättra miljö och leverans. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.
Vi ser gärna att du har fördjupade kunskaper inom en eller flera av följande:

  • MEMCM (SCCM)
  • Intune
  • Applikationspaketering

Har du dessutom erfarenhet av antingen MDM lösning, Windows 10, Windows Server, Powershell, M365, IT-säkerhet eller eKlient så är du helt säkert vår drömkandidat!

Önskelistan kanske känns lång (men vi söker ju en stjärna!). Så har du kommit ända hit och checkat några av boxarna är det nog dags att slänga iväg din ansökan. Vi ser fram emot den! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Elin Fröjd på OnePartnerGroup. 

Ledig tjänst: Nätverkstekniker

Om rollen
Som nätverkstekniker arbetar du med varierande arbetsuppgifter som t.ex. daglig drift, underhåll, implementeringar, tekniska integrationer m.m. Du arbetar för att driva, stödja och utveckla nätverksmiljön för alla våra ägarkommuner. Rollen innebär både att arbeta självständigt och tillsammans med kollegor i vårt nätverksteam. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kommunens verksamhetsområde och behov, vilket innebär att du kommer vara både på kontoret och på plats i verksamheterna. Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas genom att vi fokuserar på att leverera bra och långsiktiga lösningar.
 
Vem söker vi?

Vi har idag en blandad miljö som består av huvudsak produkter från Cisco. Du bör ha kunskap inom Ciscos lösningar för switching, routing och trådlöst. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med något av följande:

– IOS/IOS-XE/NX-OS
– Citrix Netscaler
– HP/Aruba
– Linux
– Prime infrastructure
– ISE
– FTD/FMC
– DNS/DHCP
– Wireless LAN Controller
– Nätverksövervakning

Rollen som nätverkstekniker kräver ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du vara ansvarstagande, drivande och fungera väl i olika konstellationer, oavsett om det handlar om samarbetet inom arbetsgruppen, i de bolagsövergripande projekten eller utåt mot våra användare.
Det är viktigt att du har förmågan att prioritera i situationer när det är högre arbetsbelastning.
Du behöver också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men med grunden i arbetsgruppens samarbete.

Du erbjuds goda möjligheter till utveckling av både kompetens och specifika arbetsområden.

B-körkort fordras.

Vi söker både dig som har någon arbetslivserfarenhet inom liknande roll och även om du har hög kompetens och bred erfarenhet.